Докато в пленарната зала течеше дебатът за исканата от Има такъв народ, ГЕРБ,

...
Докато в пленарната зала течеше дебатът за исканата от Има такъв народ, ГЕРБ,
Коментари Харесай

Протест пред НС в подкрепа на Никола Минчев: Не искаме кабинет на Радев -

Докато в пленарната зала течеше дебатът за желаната от „ ИТН ”, ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, група протестиращи излязоха на площад " Народно заседание "  в негова поддръжка.

„ Искаме нашите народни представители да защитят това, за което сме ги изправили там ”, съобщи един от протестиращите пред OFFNews. „ Ако в този момент поддържат избор на съмнение, тези хора ясно демонстрират, че поддържат [...] многодесетилетен модел на мафиотско ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи ”, добави той.



Протестиращите обявиха, че чакат обединението да извърши заложените от нея съдружни съглашения и промени. „ Не искаме  " Възраждане " в държавното управление, не желаеме държавно управление на Радев, който намерено се съобщи като пропутински сътрудник ”.

Преобладаваха лозунгите „ Тук не е Москва, тук е България! ”, „ Има Такъв Народ - прислужници на мафията, ГЕРБ - прислужници на мафията, Движение за права и свободи - прислужници на мафията, ‘Възраждане’ - прислужници на мафията и Путин! ”

За тази вечер е разгласен още един митинг в поддръжка на ръководещите.

Повече по тематиката:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР